Leiritoimikunta

Leirinjohtaja ja ohjelma: Susanne ”Sufku” Rantanen (Susiveikot)
"Heippa, olen harrastanut partiota vuodesta 1999 ja johtanut kaikenikäistenryhmiä vuodesta 2008 alkaen ja johdan edelleen tällä hetkellä yhtä sudenpentulaumaa ja yhtä samoajavartiota. Lähdin johtamaan leiriä, kun näin sopivan tilaisuuden tulleen ja koska sain parikseni Krissen. Silloin tiesin olevani valmis ottamaan haasteen vastaan, jota olen jo pitkään odottanut. Tavoitteeni leirille on saada mahdollisimman monta osallistujaa (toive n. 130 lasta) ja tehdä leiristä paras leirikokemus niin lapsille kuin johtajillekin.”

Leirinjohtaja: Kristian ”Krisse” Kober (Susiveikot)
”Olen ollut partiossa vuodesta 1982, toki siinä on ollut taukoa välissä. Tällä hetkellä toimin sudenpentulauman akelana, hallituksen jäsenenä, varastonhoitajana sekä henkikirjurina lippukunnassamme Susiveikoissa.”

Muonitus: Henri ”Henu” Strandman (Toimen Pojat)
”Olen Henri ”Henu” Strandman Kauniaisten Toimen Pojista. Ikää on 20 vuotta ja partiossa olen ollut 13 vuotta. Tällä hetkellä toimin lippukunnassa sihteerinä, taloudenhoitajana, kämppäisäntänä, lippukunnan lehden toimitussihteerinä ja seikkailijasampona. Lisäksi toimin SVPR:ssä KV:n eli Keskusvaliokunnan jäsenenä. Leirillä olen muonitusvastaava, eli johdan keskuskeittiötä ja vastaan siitä, että kaikki saavat syödäkseen.”

Huolto: Oskari ”Kasku” Ketola (Toimen Pojat)

”Oskari ’Kasku’ Ketola, Toimen Pojat. Toimin leirillä TP:n yhteyshenkilönä sekä huollon kakkosmiehenä. Mikäli Toimen Poikien huoltajilla on murheita/kysyttävää leirin suhteen, ennen leiriä tai leirin aikana, vastaan mielelläni. Lippukunnassa toimin yliakelana sekä jäsenrekisterivastaavana.”

Huolto: Julius Maylett (Toimen Pojat)
”Terve! Olen Julle ja toimin leirillä huoltovastaavana Kaskun kanssa. Olen Toimen Poikien tuore presidentti eli aloitin lippukunnan
johtamisen vuoden alusta. Lisäksi olen ottanut toimareissa kontalleni kalustovastaavan, kolovastaavan ja oltemannin hommat.”

Ensiapu: Maiju Tunkelo (Jeanne d'Arc)
”Partiota olen harrastanut 16 vuotta ja tällä hetkellä toimin lippukunnassani Jd’A:ssa seikkailijajoukkueen sampona. Liekillä olen ensiapuvastaava.”

Turva ja telttakylät: Tero ”Vili” Huhta-Koivisto (Toimen Pojat)
”Vili Huhta-Koivisto Toimen Pojista. Vastuualueenani leirillä on turvallisuus. Jos jotain tapahtuu, olen ensimmäisenä paikalla selvittämässä tilannetta ja pelastamassa päivää.”

Viestintä: Jari Marvia (Tavastit)
”Partiota on takanapäin jo mukavat 15 vuotta, ja tässä leiristä hyvä aloittaa seuraavat 15 vuotta. Leirillä vastaan siitä, että viesti menee perille. Tavasteissa toimin lippukunnanjohtajana, tarpojaluotsina ja -johtajana, verkkomestarina ja kalustonhoitajana.”
Comments