Blogi‎ > ‎

12.06. Maapäivä ja paluu

lähettänyt Jari Marvia 12.6.2016 klo 13.05
Paluu sivistykseen

Leirin viimeinen aamu tuli ja meni hyvin vauhdikkaasti. Leiri heräsi kiireiseen päivään klo 7.00 ja kokoontui leirin viimeiseen lipunnostoon, jonka aika ohjeistettiin pakkaaminen leiriläisille.

Aamupalan syönnin jälkeen alkoi pakkausurakka, jonka osa oli jo aloittanut edellisenä iltana. Sudenpennut ja seikkalijat pakkasivat omat rinkkansa ja reppunsa, tyhjensivät nukkumistelttansa löytötavaroista ja roskista, ja johtajien avustuksella pakkasivat teltat omiin pusseihinsa. Teltat ja muut lippukuntien omat tavarat kuljetettiin lastattaviksi keittiön ja varastoteltan luokse. Oli jälleen pieni tetris-peli edessä.Kun pakkaus oltiin saatu suurimmilta osin tehtyä, oli pienen välipalan aika. Tarjolla oli karjalanpiirakoita ja paahtoleipiä eri täytteillä sekä mandariinejä. Kaikkea sai syödä niin paljon kuin jaksoi.
Välipalan jälkeen suoritettiin vielä pienimuotoinen alueen haravointi roskista rivimuodostelmassa. Leirinjohtajat jakoivat vielä viimeisiä löytötavaroita, joista suurin osa löysi omistajansa.  Leiri muodosti vielä suuren sisaruspiirin merkiksi leirin päättymisestä. Bussiin astuessaan jokainen leiriläinen sai leirimerkin muistoksi leiristä partiopaitaansa.Paluumatkalla kaikki, sudenpennusta aikuiseen, olivat jo niin uuvuksissa aamun pakkauksesta ja leiristä yleensäkin, että nukahtivat samantien busseihin matkalla kotiin.Kiitos vielä kaikille osallistujille, lukijoille ja tekijöille viestinnänkin puolesta! Nähdään ensi kerralla!
Suurempi kooste leirin kuvista julkaistaa Suomen Vapaa Partioryhmän Google+ -tilillä lähiviikkoina.


-Viestintä
Comments