Blogi‎ > ‎

08.06. Saapuminen

lähettänyt Jari Marvia 8.6.2016 klo 16.18
Rakennusleiriläiset heräävät kosteaan ja ukkosen jymisevään aamuun, valmiina viimeistelemään leirirakennelmia ensimmäistä varsinaista ruokailua varten.

Leiriläiset saapuvat busseilla varttia vaille 11. Heti busseista noustuaan jokainen sai laittaa sadevatteet päällensä epävakaisen sään takia. Tästä siirryttiin varaleirinjohtaja Krissen tervehdykseen ja ohjeiden antoon aamupäivän ohjelmaan liittyen.


Sudenpennut ja seikkailijat jaettiin 5 leirivartioon (3 sudenpentuvartiota ja 2 seikkailijavartiota), joissa he tulevat liikkumaan ja toimimaan leirin aikana. Ensimmäisenä tehtävänään heillä oli kasata teltansa ja majoittua niihin. Lisäksi vartiot rakensivat kuivausnaruja/-riukuja sekä roskakorit. Pystytyksen jälkeen olikin jo lounaan vuoro, jossa tarjolla oli jauhelihakeittoa.Lounaan jälkeen oli vuorossa leirinjohtaja Sufkun tervehdys ja yhteisten sääntöjen määrittäminen, sekä monen erilaisen joukko- ja tutustumisleikin leikkiminen. Leikkeihin lukeutui mm. hedelmäsalaatti, varpuset ja varikset, harmonia ja ristihippa.
Iltapäivällä vartiot viimeistelivät teltta-alueensa ja viettivät vapaa-aikaa trampoliinillä hyppien. Päivälliseksi tarjolla oli riisiä ja paistettuja kanasuikaleita.Arvaatko mitä leikkejä kuvissa leikitään?


Iltaohjelma oli - partiossa tuttuun tapaan - tietenkin iltanuotio johon jokainen vartio pääsi suunnitelemaan ja toteuttaan pienen itsesuunnitelllun esityksen. Vartiot toteuttivat pieniä näytelmiä ja laululeikkejä, sekä tukkihumala-kisailun kahden joukkueen kesken. Vaikka Skutvikenin rannassa oli hieman kolea ilma, onneksi toiminnalliset leikin pitivät leiriläisiä lämpiminä. Esitysten välissä huudettiin kiitoshuudot upeille esityksille ja ohjelmanumeroille, ja laulettin nuotiolauluja kitaran säestämänä.
Päivä päättyi iltapalaan ja iltatoimiin. Hiljaisuus laskeutui leiriin 22.30.

-Viestintä
Comments